Merd elengedni a fantáziád és megtapasztalni új ízvilágokat!

Ildyoga vegakonyhája

Ildyoga vegakonyhája

Egy pár szóban...

2019. augusztus 30. - Ildyoga

„Nem unalmas csak zöldséget enni?” – hangzik a kérdés, amikor elmondom, hogy én vegetáriánus vagyok. Egyrészt aki vegetáriánus nemcsak zöldséget eszik, másrészt az emberi kreativitásnak köszönhetően számos ízletes étel készíthető hús nélkül is. Mindig örömmel fogadtam az érdeklődő tekinteteket, amikor a munkahelyi kis étkezőben leültem a magam készítette ebédemmel: „Hát te mit eszel már megint?” Sokak számára az általam fogyasztott ételek igazi különlegességnek számítanak, pedig sokszor nagyon-nagyon egyszerű alapanyagokkal dolgozom. Egyszerűen csak merem elengedni a fantáziámat és felhasználni a kipróbált, különféle vega receptekből származó tapasztalataimat.

dscf9096-768x1024.jpg

Jó ideje annak, hogy nem eszem húst, de tejtermékeket és mézet fogyasztok, így nem minősülök vegánnak. Szerencsére ételérzékenységben vagy ételallergiában sem szenvedek, de azért igyekszem a receptek leírásánál minél körültekintőbb lenni. Számomra fontos az egészség, amelyhez hozzátartozik a felhasznált alapanyagok megfelelő minősége, teljes körű tápértéke.

Ezt az oldalt azzal a céllal indítottam, hogy megosszam veletek a konyhámban készült sós és édes, főzött és sütött finomságokat. Bízom benne, hogy az időről időre közzétett receptek színesítik majd az otthoni ételkínálatot és gazdagítják az ízélményeiteket.

 

Ha szeretnél mást is megtudni rólam, bátran keresd fel a honlapomat is!

ildyoga.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ildyoga.blog.hu/api/trackback/id/tr1515031826
süti beállítások módosítása